Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stirling Doves Kuala Lumpur City
Normal Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Nelmon rent richting de bal. bin Muhammad Fahmi is nu in balbezit. Raja Hassan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raja Hassan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
bin Abd Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ali Mat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Abd Malek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ashaari Shamsuddin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nelmon rent richting de bal. Nelmon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
bin Abdul Ghani passt de bal in één keer door. bin Mohamad Nawi is nu in balbezit. bin Mohamad Nawi passt de bal met de wreef. Hj Yakup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hj Yakup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
bin Raja Hassan rent richting de bal. bin Mohamad Nawi onderschept slim de pass. bin Mohamad Nawi speelt de bal door. Nelmon is nu in balbezit. Nelmon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
bin Abdul Ghani rent richting de bal. bin Abdul Ghani geeft een lange en hoge pass. bin Md Mustaffa heeft problemen om de bal te vangen. bin Bahauddin is nu in balbezit. bin Bahauddin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hamid is nu in balbezit. Raja Hassan onderschept slim de pass. Raja Hassan met een sublieme pass. Nelmon is nu in balbezit. Nelmon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Raja Hassan met een sublieme pass. Abu Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bahauddin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Bahauddin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirling Doves 55%, Kuala Lumpur City 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stirling Doves - Kuala Lumpur City 0:0

49e minuut.
bin Ali Mat passt de bal met de wreef. bin Mahamad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hj Yakup bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Ghani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
bin Abd Malek speelt de bal door. Ashaari Shamsuddin rent richting de bal. Ashaari Shamsuddin passt de bal in één keer door. Nelmon is nu in balbezit. Nelmon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. bin Abd Malek met de inworp. bin Mahamad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hj Yakup onderschept slim de pass. Hj Yakup haalt uit met een fantastische trap. bin Saleh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
bin Mahayuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hj Yakup verovert de bal door een tackle van achteren. Hj Yakup met een sublieme pass. bin Mohamad Nawi is nu in balbezit. bin Mohamad Nawi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stirling Doves - Kuala Lumpur City 0:1

74e minuut.
Ashaari Shamsuddin passt de bal in één keer door. Nelmon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Muhammad Fahmi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nelmon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raja Hassan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ashaari Shamsuddin kopt de bal weg. Nelmon is nu in balbezit. bin Kadir rent richting de bal. Nelmon onderschept slim de pass. Nelmon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Saiban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hassan onderschept slim de pass. Raja Hassan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stirling Doves 62%, Kuala Lumpur City 38%.
Stirling Doves - Kuala Lumpur City 0:1