Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasty Cockatoos Keramat FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
bin Saleh is nu in balbezit. bin Ahmad Shariffuddin is nu in balbezit. bin Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saleh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Cockatoos - Keramat FC 0:1

32e minuut.
Arshad is nu in balbezit. Arshad passt de bal in één keer door. bin Kadir speelt de bal door. Mohd Khadar is nu in balbezit. Mohd Khadar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
bin Ahmad Shariffuddin geeft een hoge lob. Mohd Khadar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman is nu in balbezit. Mohd Khadar verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Khadar schiet op doel. bin Mahayudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nasty Cockatoos - Keramat FC 1:1

41e minuut.
bin Mohd Yusof met een sublieme pass. Mohd Khadar is nu in balbezit. Amit rent richting de bal. bin Mohd Yusof verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Yusof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
bin Kadir rent richting de bal. bin Kadir passt de bal met de wreef. bin Mohd Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Khadar is nu in balbezit. Mohd Khadar schiet op doel. bin Mahayudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Cockatoos 48%, Keramat FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasty Cockatoos - Keramat FC 1:1

54e minuut.
bin Mohd Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusof draait met de bal, schiet en ... Mohd Khadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Khadar schiet op doel. bin Mahayudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
bin Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saleh passt de bal met de wreef. bin Mohammed Noor rent richting de bal. bin Mohammed Noor haalt uit met een fantastische trap. bin Meri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Cockatoos - Keramat FC 1:2

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rizal Awang zal de hoekschop nemen. Tengku Adam rent richting de bal. bin Mohammed Noor is nu in balbezit. bin Mohammed Noor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
bin Hussin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ahmad Shariffuddin is nu in balbezit. Met opzet legt Rizal Awang zijn tegenspeler op de grond. Rizal Awang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
bin Mohd Yusof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmad Shariffuddin begaat een overtreding. bin Ahmad Shariffuddin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Cockatoos 65%, Keramat FC 35%.
Nasty Cockatoos - Keramat FC 1:2