Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasty Cockatoos FC Griffons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten hopeless
weak Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
bin Abdul Manap rent richting de bal. bin Abu Bakari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu Bakari speelt de bal door. Daar is bin Che Abdullah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Che Abdullah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
bin Hussin met een sublieme pass. Sivaram bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jaffar begaat een overtreding. bin Jaffar krijgt een gele kaart.

25e minuut.
bin Ahmad Shariffuddin heeft problemen om de bal te vangen. bin Che Mata is nu in balbezit. bin Che Mata passt de bal zonder na te denken. bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Abdullah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
bin Mohd Sad is nu in balbezit. bin Abdul Manap bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Manap passt de bal in één keer door. Che Lah is nu in balbezit. Che Lah geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
bin Mohd Yusof passt de bal met de wreef. Mohd Khadar is nu in balbezit. Sivaram rent richting de bal. Mohd Khadar verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Khadar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is bin Mohd Yusof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah passt de bal zonder na te denken. bin Che Abdullah is nu in balbezit. bin Che Abdullah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Manap bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Manap probeert naar een medespeler te passen. Mohd Khadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Khadar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Cockatoos 67%, FC Griffons 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasty Cockatoos - FC Griffons 0:0

57e minuut.
bin Jaffar met een sublieme pass. bin Mat Noor rent richting de bal. bin Mat Noor met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Che Abdullah de bal. bin Che Abdullah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Abdullah draait met de bal, schiet en ... bin Yusoff heeft problemen om de bal te vangen. bin Che Abdullah rent richting de bal. bin Che Abdullah draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
bin Ahmad Shariffuddin met de inworp. bin Hussin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Che Mata. bin Che Mata krijgt een gele kaart.

66e minuut.
bin Hussin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Hussin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Jaffar kopt de bal weg. Mohd Akil probeert de bal aan de voet te houden. Mohd Khadar rent richting de bal. Mohd Khadar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Cockatoos - FC Griffons 1:0

69e minuut.
Abdullah rent richting de bal. bin Mohd Yusof probeert naar een medespeler te passen. Mohd Akil is nu in balbezit. Mohd Khadar onderschept slim de pass. Mohd Khadar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Cockatoos - FC Griffons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Cockatoos 50%, FC Griffons 50%.
Nasty Cockatoos - FC Griffons 2:0