Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Koalas Bouncing United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rozali geeft de bal voor. Inworp. bin Hashima met een snelle inworp. Nizam Husin speelt de bal door. bin Hashima geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
bin Hashima passt de bal zonder na te denken. bin Rashid rent richting de bal. bin Rashid passt de bal met de wreef. Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Radzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Koalas - Bouncing United 1:0

31e minuut.
Pian is nu in balbezit. Nizam Husin is nu in balbezit. Nizam Husin passt de bal zonder na te denken. Mohd Radzi heeft problemen om de bal te vangen. Mohd Radzi draait met de bal, schiet en ... bin Ghazali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Koalas - Bouncing United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Koalas 40%, Bouncing United 60%.
Great Koalas - Bouncing United 2:0

53e minuut.
Klungelig pakt bin Muhammad Fahmi de bal. bin Saiban bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Muhammad Fahmi rent richting de bal. bin Saiban rent richting de bal. bin Saiban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
bin Hashima is nu in balbezit. bin Hashima geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mahmud de bal onder controle te krijgen. Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Radzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
bin Rashid probeert naar een medespeler te passen. bin Kiman is nu in balbezit. Mohd Radzi onderschept slim de pass. Nizam Husin rent richting de bal. Nizam Husin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nizam Husin speelt de bal door. Pian is nu in balbezit. Mohd Radzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nizam Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizam Husin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rozali rent richting de bal. Nizam Husin onderschept slim de pass. Nizam Husin met een sublieme pass. Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Radzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
bin Muhammad Fahmi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Che Omar is nu in balbezit. Met opzet legt bin Muhammad Fahmi zijn tegenspeler op de grond. bin Muhammad Fahmi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Koalas 51%, Bouncing United 49%.
Great Koalas - Bouncing United 2:0