Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insolent Kingz Great Koalas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
bin Rashid kopt de bal weg. Inworp. bin Muhamad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fazrul Rodzi is nu in balbezit. Fazrul Rodzi geeft een lange en hoge pass. bin Ideris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Imre Mat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sulog tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Sulog krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sakup is nu in balbezit. Sakup geeft de bal voor. bin Che Omar kopt de bal weg. bin Johar rent richting de bal. bin Johar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sakup probeert naar een medespeler te passen. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar passt de bal met de wreef. bin Wan Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Wan Hussin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - Great Koalas 1:0

30e minuut.
Nizam Husin rent richting de bal. bin Muhamad is nu in balbezit. Nizam Husin verovert de bal door een tackle van achteren. Nizam Husin geeft een hoge lob. Mohd Radzi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
bin Hashima onderschept slim de pass. bin Hashima met een sublieme pass. Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Radzi draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Nor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Insolent Kingz - Great Koalas 1:1

37e minuut.
Sakup verovert de bal door een tackle van achteren. Sakup met een sublieme pass. bin Wan Hussin rent richting de bal. bin Che Omar onderschept slim de pass. bin Che Omar speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - Great Koalas 2:1

41e minuut.
bin Wan Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar met een sublieme pass. bin Wan Hussin rent richting de bal. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. bin Ideris bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Kingz 42%, Great Koalas 58%.
Insolent Kingz - Great Koalas 2:1

48e minuut.
bin Rashid onderschept slim de pass. bin Wan Hussin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Johar rent richting de bal. bin Wan Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Wan Hussin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Kingz - Great Koalas 3:1

50e minuut.
bin Muhamad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Muhamad speelt de bal door. bin Halim is nu in balbezit. bin Wan Hussin onderschept slim de pass. bin Wan Hussin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Mohd Radzi is nu in balbezit. Mohd Radzi schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin Ibrahim de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Hashima geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Mohd Nor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Fazrul Rodzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Bakar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fazrul Rodzi. Fazrul Rodzi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
bin Hashima speelt de bal door. Nizam Husin is nu in balbezit. Nizam Husin passt de bal met de wreef. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Kingz 52%, Great Koalas 48%.
Insolent Kingz - Great Koalas 3:1