Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CR7 Manager Legacy F&P FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
bin Bahauddin geeft de bal voor. Hasan heeft problemen om de bal te vangen. Awang rent richting de bal. Awang haalt uit met een fantastische trap. Tengku Adam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
bin Osman passt de bal met de wreef. Daar is Jeyaraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awang is nu in balbezit. Awang schiet op doel. Tengku Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - F&P FC 0:1

20e minuut.
bin Hussaini is nu in balbezit. bin Soimpon met een sublieme pass. Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamlus schiet op doel. Raja Hassan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CR7 Manager Legacy - F&P FC 1:1

25e minuut.
Awang onderschept slim de pass. Ahmad Arsidi onderschept slim de pass. Ahmad Arsidi met een sublieme pass. Jeyaraman rent richting de bal. Jeyaraman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
bin Osman passt de bal zonder na te denken. Zaidi Zaing rent richting de bal. Zaidi Zaing geeft een lange en hoge pass. Jeyaraman rent richting de bal. Jeyaraman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - F&P FC 1:2

43e minuut.
bin Haji Hassan rent richting de bal. bin Haji Hassan passt de bal in één keer door. bin Bashri rent richting de bal. Jeyaraman onderschept slim de pass. Jeyaraman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR7 Manager Legacy 60%, F&P FC 40%.
CR7 Manager Legacy - F&P FC 1:2

62e minuut.
Raja Hassan speelt de bal door. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Hussaini. Ahmad Arsidi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Raja Hassan probeert naar een medespeler te passen. bin Haji Hassan kopt de bal weg. Ahmad Arsidi probeert de bal aan de voet te houden. Awang bereikt de bal nog maar net als eerste. Awang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
bin Haniff geeft een hoge lob. Jamlus controleert de bal met de borst. Abdul Salam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamlus onderschept slim de pass. Jamlus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ahmad Arsidi heeft problemen om de bal te vangen. bin Hussaini is nu in balbezit. bin Hussaini passt de bal in één keer door. Awang rent richting de bal. Awang geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Inworp. bin Haji Hassan met de inworp. bin Osman speelt de bal door. Awang bereikt de bal nog maar net als eerste. Awang draait met de bal, schiet en ... Tengku Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - F&P FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR7 Manager Legacy 51%, F&P FC 49%.
CR7 Manager Legacy - F&P FC 1:3