Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insolent Falcons Warlike Meerkats
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
bin Abd Malek met de inworp. bin Jamlus is nu in balbezit. Zainuddin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Jamlus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Jamlus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ahmad Rakhli rent richting de bal. bin Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. Mohd Nor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Nor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Falcons - Warlike Meerkats 1:0

17e minuut.
bin Mahamad passt de bal in één keer door. bin Jamlus heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hassan. Hassan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zainuddin rent richting de bal. Zainuddin met een sublieme pass. Karim is nu in balbezit. Ahmad Rakhli onderschept slim de pass. Ahmad Rakhli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
bin Salleh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khairul Naib komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ahmad Rakhli is nu in balbezit. bin Mahamad rent richting de bal. Ahmad Rakhli onderschept slim de pass. Mohd Nor rent richting de bal. Mohd Nor draait met de bal, schiet en ... bin Mohamed Rumi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Falcons 50%, Warlike Meerkats 50%.
Insolent Falcons - Warlike Meerkats 1:0

51e minuut.
Wan Nor passt de bal zonder na te denken. bin Mahamad is nu in balbezit. Zainuddin probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Rakhli is nu in balbezit. Ahmad Rakhli draait met de bal, schiet en ... bin Mohamed Rumi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Khairul Naib probeert de bal aan de voet te houden. Zulkefli is nu in balbezit. Zulkefli passt de bal zonder na te denken. Ahmad Rakhli is nu in balbezit. Ahmad Rakhli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
bin Jamlus is nu in balbezit. Ajui verovert de bal door een tackle van achteren. Ajui geeft de bal voor. Ahmad Rakhli is nu in balbezit. Ahmad Rakhli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Falcons - Warlike Meerkats 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Falcons 31%, Warlike Meerkats 69%.
Insolent Falcons - Warlike Meerkats 2:0