Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miri Leopards Shameful Glory
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
bin Darus speelt de bal door. Pian is nu in balbezit. bin Maon is nu in balbezit. Pian onderschept slim de pass. Pian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
bin Kamirun met een sublieme pass. bin Abd Rauf heeft problemen om de bal te vangen. bin Husien rent richting de bal. bin Abd Rauf onderschept slim de pass. bin Abd Rauf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rashid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Muhamad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Muhamad passt de bal in één keer door. bin Abd Rauf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rauf geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
bin Husien is nu in balbezit. bin Abd Rauf met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Husien de bal. bin Abd Rauf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Rauf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ayub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayub geeft een hoge lob. bin Maon heeft problemen om de bal te vangen. Pian is nu in balbezit. Pian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
bin Abd Razak is nu in balbezit. bin Abd Rauf onderschept slim de pass. bin Abd Rauf passt de bal in één keer door. Sabian rent richting de bal. Sabian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
bin Mohd Hanafiah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Hanafiah geeft een hoge lob. Klungelig pakt bin Kamirun de bal. bin Jamila is nu in balbezit. bin Jamila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Malik raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Malik met een snel genomen vrije trap. Sabian is nu in balbezit. Sabian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rauf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Rauf probeert naar een medespeler te passen. Sabian heeft problemen om de bal te vangen. Sabian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miri Leopards 61%, Shameful Glory 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miri Leopards - Shameful Glory 0:0

52e minuut.
bin Jamila passt de bal in één keer door. bin Abd Razak rent richting de bal. bin Abd Razak passt de bal in één keer door. bin Jamila is nu in balbezit. bin Jamila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
bin Husien rent richting de bal. bin Husien probeert naar een medespeler te passen. bin Maon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamila verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jamila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miri Leopards 50%, Shameful Glory 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miri Leopards - Shameful Glory 0:0