Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
breaktheLimit diaMANhardUTDfan
442 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hidzan passt de bal met de wreef. Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. Saad passt de bal met de wreef. Nizam Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizam Bakar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
breaktheLimit - diaMANhardUTDfan 0:1

6e minuut.
Ladzim met de inworp. bin Johar is nu in balbezit. Mat Nor begaat een overtreding. Mat Nor krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hidzan probeert naar een medespeler te passen. Saad is nu in balbezit. Saad passt de bal met de wreef. Nizam Bakar is nu in balbezit. Nizam Bakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
breaktheLimit - diaMANhardUTDfan 0:2

24e minuut.
Mat Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris speelt de bal door. Nizam Bakar is nu in balbezit. Nizam Bakar haalt uit met een fantastische trap. Azri Bujang probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
bin Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahadzir geeft een lange en hoge pass. Daar is Arshad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ladzim geeft een lange en hoge pass. bin Johar heeft problemen om de bal te vangen. bin Johar geeft de bal voor. Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Saad passt de bal zonder na te denken. Mat Aris is nu in balbezit. Nizam Bakar is nu in balbezit. Nizam Bakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
breaktheLimit - diaMANhardUTDfan 0:3

42e minuut.
bin Abdul Ghani met een sublieme pass. Mat Aris rent richting de bal. Mat Aris speelt de bal door. Nizam Bakar is nu in balbezit. Nizam Bakar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
breaktheLimit - diaMANhardUTDfan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: breaktheLimit 58%, diaMANhardUTDfan 42%.
breaktheLimit - diaMANhardUTDfan 0:4

50e minuut.
Nizam Bakar is nu in balbezit. Nizam Bakar speelt de bal door. Daar is Haji Salleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saad verovert de bal door een tackle van achteren. Saad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Abas trapt de bal weg van het doel. bin Abdul Ghani speelt de bal door. Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
breaktheLimit - diaMANhardUTDfan 0:5

88e minuut.
Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar passt de bal in één keer door. Mat Aris rent richting de bal. Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. Saad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: breaktheLimit 63%, diaMANhardUTDfan 37%.
breaktheLimit - diaMANhardUTDfan 0:5