Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Rangers breaktheLimit
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


18e minuut.
bin Haji Hassan rent richting de bal. bin Haji Hassan passt de bal met de wreef. Daar is bin Burhana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunasekaran is nu in balbezit. Gunasekaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rangers - breaktheLimit 1:0

22e minuut.
bin Omar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mat Salleh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ahmad Arsidi onderschept slim de pass. bin Haji Hassan onderschept slim de pass. bin Haji Hassan geeft een hoge lob. Gunasekaran rent richting de bal. Gunasekaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rangers - breaktheLimit 2:0

35e minuut.
bin Burhana passt de bal met de wreef. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi speelt de bal door. Ladzim rent richting de bal. Ladzim haalt uit met een fantastische trap. bin Rabin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rangers 55%, breaktheLimit 45%.
Glorious Rangers - breaktheLimit 2:0

46e minuut.
Ahmad Arsidi passt de bal in één keer door. Zalani geeft de bal voor. Daar is Arshad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunasekaran rent richting de bal. Gunasekaran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Jasri Salleh de bal onder controle te krijgen. bin Emoi rent richting de bal. bin Emoi passt de bal met de wreef. Gunasekaran is nu in balbezit. Gunasekaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rangers - breaktheLimit 3:0

52e minuut.
bin Emoi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Emoi met een sublieme pass. bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Emoi onderschept slim de pass. bin Emoi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zalani geeft een hoge lob. bin Haji Hassan is nu in balbezit. bin Haji Hassan geeft een hoge lob. Gunasekaran is nu in balbezit. Gunasekaran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
bin Sheikh Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Embong onderschept slim de pass. bin Emoi maakt een afschuwelijke overtreding. bin Emoi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Abas trapt de bal weg van het doel. bin Mat Salleh kopt de bal weg. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi geeft de bal voor. De bal raakt de paal. bin Rabin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
bin Embong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Sheikh Ibrahim. bin Embong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Embong met een snel genomen vrije trap. bin Omar heeft problemen om de bal te vangen. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rangers - breaktheLimit 3:1

78e minuut.
bin Emoi is nu in balbezit. bin Che Abdullah onderschept slim de pass. bin Che Abdullah geeft de bal voor. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sahabudin geeft een hoge lob. bin Emoi is nu in balbezit. bin Emoi passt de bal zonder na te denken. Gunasekaran rent richting de bal. Gunasekaran schiet op doel. bin Abas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Rangers - breaktheLimit 4:1

86e minuut.
Zalani probeert de bal aan de voet te houden. Ladzim is nu in balbezit. Ladzim passt de bal zonder na te denken. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Rangers 42%, breaktheLimit 58%.
Glorious Rangers - breaktheLimit 4:1