Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
breaktheLimit Miri Blues
442 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
bin Jamlus rent richting de bal. bin Jamlus geeft een hoge lob. Mazlan kopt de bal weg. Mohd Desa rent richting de bal. Mohd Desa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
bin Mohammed Noor geeft een hoge lob. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan haalt uit met een fantastische trap. Mohd Desa probeert de bal aan de voet te houden. bin Abas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Abdullah rent richting de bal. Mohd Desa rent richting de bal. Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah haalt uit met een fantastische trap. bin Abas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mat Nor met een sublieme pass. Mohd Desa bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji Salleh rent richting de bal. Mohd Desa onderschept slim de pass. Mohd Desa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mat Nor met de inworp. bin Che Abdullah met een sublieme pass. bin Ghazali probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
bin Ali Nik met een sublieme pass. bin Mohammed Noor is nu in balbezit. bin Mohammed Noor passt de bal zonder na te denken. Mohd Desa is nu in balbezit. Mohd Desa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Haji Salleh geeft een lange en hoge pass. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi passt de bal met de wreef. Ladzim rent richting de bal. Ladzim draait met de bal, schiet en ... bin Hashima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Jamlus rent richting de bal. bin Jamlus geeft een hoge lob. Mohd Desa is nu in balbezit. Mohd Desa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: breaktheLimit 63%, Miri Blues 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
breaktheLimit - Miri Blues 0:0

67e minuut.
bin Che Abdullah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hisham Ibrahim komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Haji Salleh verovert de bal door een tackle van achteren. Haji Salleh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ahmad Arsidi de bal. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hisham Ibrahim zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt bin Ghazali de bal. bin Ghazali probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mazlan geeft een lange en hoge pass. bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Mat Salleh probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mat Nor rent richting de bal. Mazlan rent richting de bal. Mat Nor rent richting de bal. Mazlan onderschept slim de pass. Mazlan geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

85e minuut.
bin Mat Salleh kopt de bal weg. bin Ali Nik rent richting de bal. bin Ali Nik passt de bal in één keer door. Abdullah rent richting de bal. Abdullah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: breaktheLimit 56%, Miri Blues 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
breaktheLimit - Miri Blues 0:0