Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:25
  • Competitiewedstrijd: League I.01
  • Stadion: New FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2604
New FC Furious Bishops
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
bin Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Tahir rent richting de bal. bin Yahaya verovert de bal door een tackle van achteren. bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Furious Bishops 0:1

36e minuut.
bin Yahaya verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yahaya geeft de bal voor. bin Dahlan probeert de bal aan de voet te houden. bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Furious Bishops 0:2

42e minuut.
bin Masrom passt de bal zonder na te denken. bin Abd Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ommar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Ommar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 49%, Furious Bishops 51%.
New FC - Furious Bishops 0:2

55e minuut.
bin Abd Rahim met de inworp. bin Katmon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Katmon speelt de bal door. bin Masrom bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Masrom haalt uit met een fantastische trap. Che Lah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Tahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Tahir passt de bal met de wreef. bin Fadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 39%, Furious Bishops 61%.
New FC - Furious Bishops 0:2