Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Secret Blues Nasty Stools
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
bin Johar kan de bal niet met de borst controleren. bin Johar passt de bal in één keer door. Yaacob rent richting de bal. Yaacob draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Blues - Nasty Stools 1:0

6e minuut.
bin Tatim rent richting de bal. Megat Hassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Megat Hassim passt de bal met de wreef. bin Dani is nu in balbezit. bin Dani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yusuf passt de bal zonder na te denken. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar met een sublieme pass. Yaacob bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaacob schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
bin Johar speelt de bal door. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tatim probeert naar een medespeler te passen. bin Dani rent richting de bal. bin Dani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Secret Blues - Nasty Stools 1:1

29e minuut.
Mohd Radzi trapt de bal weg. bin Shariff heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Aziz geeft de bal voor. bin Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
bin Tatim passt de bal in één keer door. Makmor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Dani haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Zainu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Blues - Nasty Stools 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Blues 38%, Nasty Stools 62%.
Secret Blues - Nasty Stools 1:2

49e minuut.
Azrul rent richting de bal. bin Dani onderschept slim de pass. bin Dani haalt uit met een fantastische trap. Mohd Radzi speelt de bal door. Klungelig pakt bin Mohd Zainu de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Nordin neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Megat Hassim is nu in balbezit. Megat Hassim geeft de bal voor. Daar is Mohd Radzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Dani is nu in balbezit. bin Dani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Blues - Nasty Stools 1:3

88e minuut.
bin Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ibrahim speelt de bal door. bin Tatim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dani haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Zainu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Blues 46%, Nasty Stools 54%.
Secret Blues - Nasty Stools 1:3