Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Bishops Stirling Bobcats
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Che Lah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Hamzah met de inworp. bin Wan Ahmad rent richting de bal. bin Wan Ahmad geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
bin Jamil rent richting de bal. Suresh verovert de bal door een tackle van achteren. Suresh met een sublieme pass. bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
bin Fadim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Othman de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arshad zal de hoekschop nemen. bin Paiman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Suresh rent richting de bal. bin Wan Ahmad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Wan Ahmad probeert naar een medespeler te passen. bin Jamil is nu in balbezit. bin Jamil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
bin Paiman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Paiman geeft een hoge lob. bin Hamzah speelt de bal door. bin Jamil is nu in balbezit. bin Jamil haalt uit met een fantastische trap. Che Lah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Suresh probeert de bal aan de voet te houden. bin Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamil passt de bal met de wreef. bin Wan Ahmad is nu in balbezit. bin Wan Ahmad haalt uit met een fantastische trap. Che Lah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
bin Yahaya rent richting de bal. bin Yahaya met een sublieme pass. bin Fadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim draait met de bal, schiet en ... Syed Salim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Bishops - Stirling Bobcats 1:0

41e minuut.
Daar is bin Jamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mat Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Fadim zijn tegenspeler op de grond. bin Fadim krijgt een gele kaart. bin Mat Dali roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Mat Dali kan niet meer verder spelen. Mat Aris komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Bishops 49%, Stirling Bobcats 51%.
Furious Bishops - Stirling Bobcats 1:0

62e minuut.
bin Jamal Mohd geeft een hoge lob. bin Paiman rent richting de bal. bin Muhammad Fahmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Muhammad Fahmi krijgt een gele kaart.

63e minuut.
bin Yahaya rent richting de bal. bin Yahaya geeft een lange en hoge pass. bin Fadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Bishops - Stirling Bobcats 2:0

66e minuut.
bin Fadim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Fadim komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Sivaram kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Salim met een snelle inworp. Arshad controleert de bal met de borst. Arshad geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mat Aris rent richting de bal. bin Yahaya onderschept slim de pass. bin Yahaya passt de bal in één keer door. bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim haalt uit met een fantastische trap. Syed Salim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Bishops - Stirling Bobcats 3:0

86e minuut.
bin Paiman onderschept slim de pass. bin Paiman passt de bal zonder na te denken. bin Fadim rent richting de bal. bin Fadim draait met de bal, schiet en ... bin Yahaya probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Bishops - Stirling Bobcats 4:0

90e minuut.
bin Jamal Mohd geeft een lange en hoge pass. Inworp. Che Omar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Wan Ahmad rent richting de bal. bin Wan Ahmad geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Bishops - Stirling Bobcats 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Bishops 46%, Stirling Bobcats 54%.
Furious Bishops - Stirling Bobcats 4:1