Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Secret Koalas Fierce Suburbs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Sivaram is nu in balbezit. Mohd Yassin onderschept slim de pass. Mohd Yassin passt de bal zonder na te denken. bin Yahya rent richting de bal. bin Yahya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Koalas - Fierce Suburbs 1:0

18e minuut.
Mat Rose speelt de bal door. Yusof is nu in balbezit. Yusof probeert naar een medespeler te passen. Yusuf rent richting de bal. Yusuf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Secret Koalas - Fierce Suburbs 1:1

22e minuut.
Shahril is nu in balbezit. bin Md Mustaffa is nu in balbezit. bin Md Mustaffa speelt de bal door. bin Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yahya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
bin Mohamad Lazim passt de bal in één keer door. Daar is bin Yahya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohd Yassin is nu in balbezit. bin Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yahya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Secret Koalas - Fierce Suburbs 2:1

42e minuut.
bin Bakiri is nu in balbezit. bin Yahya onderschept slim de pass. bin Bakiri rent richting de bal. bin Yahya verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yahya geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Koalas 45%, Fierce Suburbs 55%.
Secret Koalas - Fierce Suburbs 2:1

53e minuut.
bin Md Mustaffa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zulkefli komt het veld opgelopen.

55e minuut.
bin Mohamad Lazim kopt de bal weg. Yusof is nu in balbezit. Yusof passt de bal in één keer door. Yusuf rent richting de bal. Yusuf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
bin Ejun geeft de bal voor. Khamis is nu in balbezit. bin Ejun met een sublieme pass. Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusof draait met de bal, schiet en ... bin Naib probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mat Rose is nu in balbezit. Mat Rose geeft een hoge lob. Mohd Yassin is nu in balbezit. Mohd Yassin draait met de bal, schiet en ... bin Nik Ismail werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret Koalas 49%, Fierce Suburbs 51%.
Secret Koalas - Fierce Suburbs 2:1