Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Spirit Crazy Rangers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
bin A. Rahman geeft een lange en hoge pass. bin Mohamadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainuddin is nu in balbezit. bin Zainuddin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - Crazy Rangers 1:0

18e minuut.
bin Katmon kopt de bal weg. Ahmad Rakhli rent richting de bal. Makmor onderschept slim de pass. Makmor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Spirit - Crazy Rangers 1:1

23e minuut.
Rahmat verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamad Lazim onderschept slim de pass. bin Mohamad Lazim passt de bal zonder na te denken. bin Zainuddin rent richting de bal. bin Zainuddin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - Crazy Rangers 2:1

28e minuut.
Makmor speelt de bal door. bin Kamirun is nu in balbezit. bin Kamirun passt de bal in één keer door. Rahmat is nu in balbezit. Rahmat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Spirit 62%, Crazy Rangers 38%.
AS Spirit - Crazy Rangers 2:1

46e minuut.
bin Zainuddin rent richting de bal. Arsat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi is nu in balbezit. bin Khalil is nu in balbezit. bin Khalil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
bin Khalil geeft de bal voor. Makmor rent richting de bal. Makmor passt de bal met de wreef. Rahmat is nu in balbezit. Rahmat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
bin Zainuddin is nu in balbezit. bin Mohamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainuddin maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Zainuddin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
bin Katmon probeert de bal aan de voet te houden. bin Khalil is nu in balbezit. bin Mohamadi is nu in balbezit. bin Khalil verovert de bal door een tackle van achteren. bin Khalil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - Crazy Rangers 3:1

86e minuut.
bin A. Rahman passt de bal met de wreef. bin Khalil is nu in balbezit. bin Katmon maakt een afschuwelijke overtreding. bin Katmon krijgt een gele kaart. bin Khalil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Spirit 39%, Crazy Rangers 61%.
AS Spirit - Crazy Rangers 3:1