Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Tapirs Rough Koalas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
bin Ejun verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ejun geeft een lange en hoge pass. Surendran kopt de bal weg. Rozali rent richting de bal. Rozali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
bin Ismail is nu in balbezit. bin Wan Hussin is nu in balbezit. bin Wan Hussin speelt de bal door. Rozali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
bin Mohd Idrus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ghazali rent richting de bal. bin Wan Hussin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Idrus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Idrus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Khamis passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Manap bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Manap passt de bal in één keer door. bin Ghazali rent richting de bal. bin Ghazali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Surendran passt de bal in één keer door. Sabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabian geeft een hoge lob. bin Ghazali rent richting de bal. bin Ghazali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sabian is nu in balbezit. Khamis rent richting de bal. Khamis met een sublieme pass. Rozali rent richting de bal. Rozali haalt uit met een fantastische trap. bin Rahan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Tapirs 45%, Rough Koalas 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flagrant Tapirs - Rough Koalas 0:0

51e minuut.
bin Wan Hussin geeft een lange en hoge pass. Rozali kan de bal niet met de borst controleren. Alwi is nu in balbezit. Rozali verovert de bal door een tackle van achteren. Rozali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Tapirs 49%, Rough Koalas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flagrant Tapirs - Rough Koalas 0:0