Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Tigers Secret Koalas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Nanthakumar speelt de bal door. Shahril bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yahya schiet op doel. bin Ariffin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Karim geeft een hoge lob. Inworp. bin Hussain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Yahya is nu in balbezit. bin Yahya geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
bin Ejun speelt de bal door. bin Yahya rent richting de bal. bin Yahya speelt de bal door. Mohd Yassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Yassin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nanthakumar passt de bal zonder na te denken. bin Kamaludin heeft problemen om de bal te vangen. Mohd Yassin rent richting de bal. bin Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yahya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
bin Md Jan trapt de bal weg. Nanthakumar kopt de bal weg. Daar is bin Ariffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yahya is nu in balbezit. bin Yahya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Tigers - Secret Koalas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Tigers 51%, Secret Koalas 49%.
Infamous Tigers - Secret Koalas 0:1

57e minuut.
bin Mohamad Lazim trapt de bal weg. bin Kamaludin is nu in balbezit. bin Kamaludin passt de bal zonder na te denken. bin Abd Rauf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rauf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Tigers - Secret Koalas 1:1

73e minuut.
Klungelig pakt bin Kamaludin de bal. bin Yahya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Kamaludin. bin Kamaludin krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Daar is Rashid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Rauf rent richting de bal. bin Abd Rauf passt de bal met de wreef. Mohd Desa is nu in balbezit. Mohd Desa haalt uit met een fantastische trap. bin Naib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Daar is bin Daud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanthakumar kopt de bal weg. Mohd Yassin probeert de bal aan de voet te houden. Mat Rose rent richting de bal. Mat Rose schiet op doel. bin Md Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Tigers 38%, Secret Koalas 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Tigers - Secret Koalas 1:1