Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Koalas meichera academy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Bahrom rent richting de bal. Bahrom draait met de bal, schiet en ... bin Md Jan heeft problemen om de bal te vangen. bin Md Jan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
bin Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kadir speelt de bal door. Rozali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozali haalt uit met een fantastische trap. bin Kamirun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Koalas - meichera academy 1:0

13e minuut.
bin Suparman geeft een hoge lob. Klungelig pakt bin Md Jan de bal. bin Md Jan passt de bal in één keer door. bin Nan is nu in balbezit. bin Nan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Surendran rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
bin Azizi probeert naar een medespeler te passen. Rozali is nu in balbezit. Daar is Rozali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozali haalt uit met een fantastische trap. Bahrom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Koalas - meichera academy 2:0

36e minuut.
bin Abd Ranim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Ranim passt de bal met de wreef. Daar is Khamis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahrom is nu in balbezit. Bahrom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
bin Wan Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Wan Hussin geeft een lange en hoge pass. bin Khairuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozali verovert de bal door een tackle van achteren. Rozali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Koalas 55%, meichera academy 45%.
Rough Koalas - meichera academy 2:0

63e minuut.
Shanmugam is nu in balbezit. Rozali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Khairuddin rent richting de bal. Rozali verovert de bal door een tackle van achteren. Rozali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
bin Saadin geeft de bal voor. Khamis probeert de bal aan de voet te houden. bin Wan Hussin probeert naar een medespeler te passen. Rozali rent richting de bal. Rozali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
bin Ejun controleert de bal met de borst. Shanmugam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ejun. bin Ejun krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bahrom trapt de bal weg van het doel. Khamis rent richting de bal. Khamis passt de bal zonder na te denken. Rozali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
bin Abu Kasim rent richting de bal. Rozali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Saadin rent richting de bal. Rozali verovert de bal door een tackle van achteren. Rozali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Koalas - meichera academy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Koalas 45%, meichera academy 55%.
Rough Koalas - meichera academy 3:0