Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Suburbs Infamous Tigers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
bin Abd Rauf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bakiri verovert de bal door een tackle van achteren. bin Bakiri met een sublieme pass. Yusuf rent richting de bal. Yusuf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Khamis neemt de hoekschop. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Daud is nu in balbezit. Yusuf onderschept slim de pass. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Arsat is nu in balbezit. bin Abd Rauf verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Rauf speelt de bal door. bin Fadzim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadzim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. bin Nik Ismail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Arsat passt de bal zonder na te denken. bin Mamud is nu in balbezit. bin Mamud passt de bal met de wreef. Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusof draait met de bal, schiet en ... bin Md Jan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 51%, Infamous Tigers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Suburbs - Infamous Tigers 0:0

46e minuut.
Khamis speelt de bal door. bin Hashim is nu in balbezit. Yusuf onderschept slim de pass. Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusof draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - Infamous Tigers 1:0

51e minuut.
bin Hashim is nu in balbezit. bin Hashim speelt de bal door. bin Mohd Hanafiah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadzim onderschept slim de pass. bin Fadzim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Suburbs - Infamous Tigers 1:1

74e minuut.
bin Fadzim rent richting de bal. bin Fadzim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Mohd Hanafiah de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Safee Sali zal de hoekschop nemen. Paal! bin Nik Ismail probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 51%, Infamous Tigers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Suburbs - Infamous Tigers 1:1