Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Suburbs Rough Koalas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


36e minuut.
Arsat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mamud is nu in balbezit. bin Mamud met een sublieme pass. Yusof controleert de bal met de borst. Yusof schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - Rough Koalas 1:0

41e minuut.
Rozali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Mamud komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Arsat kopt de bal weg. Yusof heeft problemen om de bal te vangen. bin Wan Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusof onderschept slim de pass. Yusof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Suburbs - Rough Koalas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 58%, Rough Koalas 42%.
Fierce Suburbs - Rough Koalas 2:0

55e minuut.
bin Azizi probeert naar een medespeler te passen. bin Mamud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Jamil. bin Mamud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Khamis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
bin Nik Ismail met een harde bal richting middenveld. bin Abd Ranim kopt de bal weg. bin Jamil heeft problemen om de bal te vangen. bin Ejun rent richting de bal. bin Ejun schiet op doel. bin Nik Ismail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Surendran geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivaram met de inworp. bin Mamud geeft een lange en hoge pass. Yusuf springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Khamis geeft een lange en hoge pass. bin Kassim rent richting de bal. Sivaram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sivaram krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 56%, Rough Koalas 44%.
Fierce Suburbs - Rough Koalas 2:0