Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Falcons TNB Cockatoos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
bin Suparman rent richting de bal. bin Suparman passt de bal zonder na te denken. Imre Mat rent richting de bal. bin Ahman onderschept slim de pass. bin Ahman haalt uit met een fantastische trap. bin Abas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Falcons - TNB Cockatoos 0:1

18e minuut.
bin Abas trapt de bal weg. bin Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu passt de bal in één keer door. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
bin Burhan met een sublieme pass. Zakariar is nu in balbezit. bin Mat Salleh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Mat Salleh krijgt een gele kaart.

22e minuut.
bin Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiah onderschept slim de pass. Napiah passt de bal met de wreef. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Samuel geeft een lange en hoge pass. bin Razuwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Razuwan passt de bal zonder na te denken. bin Ahman is nu in balbezit. bin Ahman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zahari met een sublieme pass. bin Nik rent richting de bal. bin Nik begaat een overtreding. bin Nik krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Napiah heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd probeert naar een medespeler te passen. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jeyaraman is nu in balbezit. Zahari is nu in balbezit. Zahari passt de bal zonder na te denken. bin Nik rent richting de bal. bin Nik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Jamaluddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Napiah is nu in balbezit. bin Ahman onderschept slim de pass. Napiah rent richting de bal. bin Ahman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ahman geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Napiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiah schiet op doel. bin Abas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Falcons - TNB Cockatoos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Falcons 71%, TNB Cockatoos 29%.
Brave Falcons - TNB Cockatoos 0:2

51e minuut.
Hassan geeft de bal voor. bin Mohd probeert de bal met de borst te controleren. bin Ahman rent richting de bal. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
bin Bashri probeert naar een medespeler te passen. bin Mat Salleh is nu in balbezit. bin Mat Salleh passt de bal zonder na te denken. bin Razuwan rent richting de bal. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
bin Abu verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu passt de bal in één keer door. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... bin Bashri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Imre Mat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Suparman geeft de bal voor. bin Nik rent richting de bal. bin Nik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Falcons - TNB Cockatoos 1:2

86e minuut.
bin Abu rent richting de bal. Imre Mat onderschept slim de pass. Imre Mat speelt de bal door. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Falcons 42%, TNB Cockatoos 58%.
Brave Falcons - TNB Cockatoos 1:2