Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ipoh Falcons Fierce Parrots
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
bin Saad geeft een lange en hoge pass. bin Raja Abdullah heeft problemen om de bal te vangen. Mahmood speelt de bal door. Saari bereikt de bal nog maar net als eerste. Saari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jamaluddin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alif Alias de bal. Arumugam bereikt de bal nog maar net als eerste. Arumugam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ipoh Falcons - Fierce Parrots 0:1

16e minuut.
bin Jaafar geeft de bal voor. Inworp. bin Saad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sumardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumardi schiet op doel. bin Raja Yahya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
bin Saad geeft een hoge lob. bin Jaafar speelt de bal door. bin Rasdi kan de bal niet met de borst controleren. Saari is nu in balbezit. Saari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumardi is nu in balbezit. Sumardi speelt de bal door. Saari rent richting de bal. Saari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alif Alias probeert de bal met de borst te controleren. Arumugam onderschept slim de pass. Arumugam met een sublieme pass. bin Mohamad Lazim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Lazim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ipoh Falcons 52%, Fierce Parrots 48%.
Ipoh Falcons - Fierce Parrots 0:1

47e minuut.
Saari passt de bal in één keer door. bin Saad is nu in balbezit. bin Saad geeft de bal voor. Mahmood is nu in balbezit. Mahmood haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Alif Alias is nu in balbezit. Alif Alias probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Suresh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Raja Yahya geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
bin Mohamad Lazim passt de bal in één keer door. Mahmood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood met een sublieme pass. Sumardi is nu in balbezit. Sumardi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ipoh Falcons - Fierce Parrots 1:1

72e minuut.
Alif Alias rent richting de bal. Alif Alias geeft een hoge lob. bin Rasdi is nu in balbezit. Saari is nu in balbezit. Saari haalt uit met een fantastische trap. bin Raja Yahya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias verovert de bal door een tackle van achteren. Alif Alias speelt de bal door. Saari bereikt de bal nog maar net als eerste. Saari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ipoh Falcons 48%, Fierce Parrots 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ipoh Falcons - Fierce Parrots 1:1