Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNB Cockatoos Klang Stools
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
bin Hamzan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Napiah met een snelle inworp. bin Ahman is nu in balbezit. bin Ahman geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rizal Awang probeert wanhopig de bal te grijpen. bin Razuwan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - Klang Stools 1:0

6e minuut.
bin Burhan met een snelle inworp. bin Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu speelt de bal door. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
bin Ahman is nu in balbezit. bin Razuwan rent richting de bal. bin Ahman rent richting de bal. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt bin Hamzan de bal. Rizal Awang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
bin Abu met een sublieme pass. bin Ahman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Ahman rent richting de bal. bin Ahman draait met de bal, schiet en ... Rizal Awang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Jaafar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Napiah met de inworp. bin Ahman rent richting de bal. bin Ahman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jaafar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu rent richting de bal. bin Abu speelt de bal door. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cockatoos 33%, Klang Stools 67%.
TNB Cockatoos - Klang Stools 1:0

51e minuut.
bin Mat Salleh speelt de bal door. Napiah is nu in balbezit. Napiah probeert naar een medespeler te passen. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rahaman rent richting de bal. bin Ahman onderschept slim de pass. bin Ahman probeert naar een medespeler te passen. bin Razuwan rent richting de bal. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cockatoos 52%, Klang Stools 48%.
TNB Cockatoos - Klang Stools 1:0