Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Parrots Klang Parrots
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
bin Mohd rent richting de bal. bin Misbah is nu in balbezit. bin Misbah passt de bal met de wreef. bin Mohamadi is nu in balbezit. bin Mohamadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
bin Mohamad Lazim met een sublieme pass. Arumugam is nu in balbezit. Amit bereikt de bal nog maar net als eerste. Arumugam verovert de bal door een tackle van achteren. Arumugam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
bin Raja Abdullah met een snelle inworp. Suresh rent richting de bal. Suresh probeert naar een medespeler te passen. Arumugam bereikt de bal nog maar net als eerste. Arumugam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
bin Raja Abdullah onderschept slim de pass. bin Raja Abdullah probeert naar een medespeler te passen. bin Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Lazim onderschept slim de pass. bin Mohamad Lazim geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. bin Saadi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Parrots 45%, Klang Parrots 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Parrots - Klang Parrots 0:0

68e minuut.
bin Raja Abdullah met de inworp. Klungelig pakt bin Raja Yahya de bal. bin Raja Yahya geeft een lange en hoge pass. bin Azali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin Talib onderschept slim de pass. bin Talib passt de bal met de wreef. bin Raja Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamadi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamadi draait met de bal, schiet en ... bin Raja Yahya bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
bin Saidi met de inworp. bin Ahmad Rosdi is nu in balbezit. bin Ahmad Rosdi geeft een hoge lob. bin Misbah is nu in balbezit. bin Misbah geeft een lange en hoge pass. bin Raja Yahya bokst de bal weg.

85e minuut.
bin Jaafar geeft een lange en hoge pass. bin Ahmad Rosdi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmad Rosdi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ahmad Rosdi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Parrots 60%, Klang Parrots 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Parrots - Klang Parrots 0:0