Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qingdao United The trollers
343mio Tactiek trollers
38% Balbezit 62%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


6e minuut.
Geddes neemt de hoekschop. Laing kopt de bal weg. Klungelig pakt Paul de bal. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Štěpán kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuihua de bal. Geddes met een sublieme pass. Fuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falcón speelt de bal door. van Hoye kopt de bal weg. Figino heeft problemen om de bal te vangen. Paul is nu in balbezit. Paul draait met de bal, schiet en ... Falcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - The trollers 0:1

16e minuut.
Cheuk Fung rent richting de bal. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye passt de bal in één keer door. Cuihua is nu in balbezit. Cuihua geeft een lange en hoge pass. Tùng Minh bokst de bal weg.

19e minuut.
Borowiecki passt de bal zonder na te denken. Fuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Machetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Machetti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Machetti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fuliang raakt geblesseerd tijdens het duel. Fuliang met een snel genomen vrije trap. Geddes met een sublieme pass. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ... Falcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Laing rent richting de bal. Laing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - The trollers 0:2

24e minuut.
van Hoye heeft problemen om de bal te vangen. Borowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paul de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes met een sublieme pass. Paul rent richting de bal. Paul schiet op doel. Falcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - The trollers 0:3

33e minuut.
van Kempen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurpiewski. van Kempen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Kempen met een snel genomen vrije trap. Cuihua rent richting de bal. Geddes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geddes krijgt een gele kaart.

36e minuut.
van Kempen heeft problemen om de bal te vangen. Venczel is nu in balbezit. Venczel passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. Tùng Minh bokst de bal weg.

38e minuut.
Paul speelt de bal door. Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes probeert naar een medespeler te passen. Fuliang rent richting de bal. Fuliang probeert naar een medespeler te passen. Falcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fuliang is nu in balbezit. Fuliang schiet op doel. Falcón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - The trollers 0:4

41e minuut.
Borbély passt de bal zonder na te denken. Daar is Ducret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venczel rent richting de bal. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qingdao United 56%, The trollers 44%.
Qingdao United - The trollers 0:4

53e minuut.
Fuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang probeert naar een medespeler te passen. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul schiet op doel. Falcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - The trollers 0:5

55e minuut.
Fuliang rent richting de bal. Fuliang passt de bal met de wreef. Borowiecki rent richting de bal. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Geddes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang geeft de bal voor. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geddes neemt de hoekschop. Laing kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Figino met een harde bal richting middenveld. Štěpán kopt de bal weg. Geddes met een sublieme pass. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul haalt uit met een fantastische trap. Falcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Borowiecki rent richting de bal. Borowiecki passt de bal met de wreef. Paul rent richting de bal. Paul schiet op doel. Falcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - The trollers 0:6

68e minuut.
Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes met een sublieme pass. Paul rent richting de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap. Falcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - The trollers 0:7

70e minuut.
Borbély onderschept slim de pass. Borbély passt de bal in één keer door. Ducret is nu in balbezit. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Stocki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Kempen met een snelle inworp. Laing is nu in balbezit. Laing geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fuliang passt de bal zonder na te denken. Daar is Borowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowiecki passt de bal in één keer door. Paul rent richting de bal. Paul draait met de bal, schiet en ... Falcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Garbień heeft problemen om de bal te vangen. Borbély speelt de bal door. Daar is Venczel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Kluszczyński komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fuliang speelt de bal door. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński geeft de bal voor. Paul springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qingdao United 70%, The trollers 30%.
Qingdao United - The trollers 0:7