Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yip United qi
Normal Tactiek N
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Xu rent richting de bal. Xu geeft een hoge lob. Lai Hin kopt de bal weg. Tsz Fung rent richting de bal. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ... Wai Tung bokst de bal weg.

7e minuut.
Hon Pan rent richting de bal. Hon Pan geeft de bal voor. Tsz Fung rent richting de bal. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ... Wai Tung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yip United - qi 0:1

29e minuut.
Xu is nu in balbezit. Xu geeft een hoge lob. Lai Hin kopt de bal weg. Tsz Fung rent richting de bal. Tsz Fung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kam Chiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chun Hei rent richting de bal. Chun Hei passt de bal in één keer door. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Ting Hei geeft een hoge lob. Hon Pan kopt de bal weg. Sebastiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Lun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yip United 45%, qi 55%.
yip United - qi 0:1

51e minuut.
Chun Hei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wing Lun. Chun Hei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kajdana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kam Tai heeft problemen om de bal te vangen. Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Tai verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Tai draait met de bal, schiet en ... Ting Hei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sebastiansson onderschept slim de pass. Sebastiansson probeert naar een medespeler te passen. Chun Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sebastiansson passt de bal in één keer door. Cheuk Fung rent richting de bal. Chun Nam maakt een afschuwelijke overtreding. Chun Nam krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Chun Nam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wing Lun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Lun passt de bal met de wreef. Tsz Fung heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yip United 61%, qi 39%.
yip United - qi 0:1