Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArgentinaNational On Cue
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 26.4
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Volpi met een sublieme pass. Katsougris rent richting de bal. Katsougris met een sublieme pass. Vergori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ka Wa geeft een lange en hoge pass. Ka Lok rent richting de bal. Vodník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vodník krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Katsougris bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsougris passt de bal zonder na te denken. Vergori is nu in balbezit. Vergori haalt uit met een fantastische trap. Siu Ming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kin Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Yiu Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Lun geeft een lange en hoge pass. Agapov is nu in balbezit. Ka Lok onderschept slim de pass. Ka Lok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Siu Ming geeft de bal voor. Chi Man kopt de bal weg. Klungelig pakt Volpi de bal. Vergori is nu in balbezit. Vergori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pečinka is nu in balbezit. Pečinka haalt uit met een fantastische trap. Ka Yik kopt de bal weg. Katsougris bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsougris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vergori is nu in balbezit. Vergori passt de bal met de wreef. Pečinka is nu in balbezit. Pečinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArgentinaNational - On Cue 0:1

41e minuut.
Yiu Lun rent richting de bal. Julian verovert de bal door een tackle van achteren. Julian met een sublieme pass. Vergori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgentinaNational 62%, On Cue 38%.
ArgentinaNational - On Cue 0:1

52e minuut.
Kin Tong geeft een hoge lob. Daar is Julian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Lun met een sublieme pass. Ka Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Lok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Julian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ondračka probeert de bal met de borst te controleren. Volpi met een sublieme pass. Vergori rent richting de bal. Vergori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgentinaNational - On Cue 0:2

66e minuut.
Siu Ming rent richting de bal. Siu Ming speelt de bal door. Inworp. Julian met de inworp. Pečinka geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ArgentinaNational - On Cue 0:3

69e minuut.
Ondračka passt de bal zonder na te denken. Kin Tong is nu in balbezit. Kin Tong speelt de bal door. Ka Lok is nu in balbezit. Ka Lok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Yiu Lun probeert naar een medespeler te passen. Ondračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondračka passt de bal met de wreef. Vergori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pečinka geeft de bal voor. Kin Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pečinka rent richting de bal. Siu Ming rent richting de bal. Vergori onderschept slim de pass. Vergori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArgentinaNational 63%, On Cue 37%.
ArgentinaNational - On Cue 0:3