Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK White Cats Qingdao United
Avalanche Tactiek 343mio
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 42.9
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Daar is Steklý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tešović onderschept slim de pass. Tešović speelt de bal door. Navarro rent richting de bal. Navarro draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Borbély de bal. Higuera is nu in balbezit. Met opzet legt Borbély zijn tegenspeler op de grond. Borbély krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Borbély passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Fung passt de bal met de wreef. Ducret is nu in balbezit. Ducret haalt uit met een fantastische trap. Sebastian David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK White Cats 63%, Qingdao United 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HK White Cats - Qingdao United 0:0

53e minuut.
Francuz schiet op doel. Figino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Higuera neemt de hoekschop. Falcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steklý met de inworp. Tratz rent richting de bal. Venczel onderschept slim de pass. Venczel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Higuera passt de bal in één keer door. Borbély is nu in balbezit. Borbély passt de bal in één keer door. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Garbień rent richting de bal. Borbély met een sublieme pass. Cuihua geeft de bal voor. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Qingdao United 0:1

76e minuut.
Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski passt de bal in één keer door. Chun Wah heeft problemen om de bal te vangen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tešović is nu in balbezit. Tešović probeert naar een medespeler te passen. Francuz heeft problemen om de bal te vangen. Francuz haalt uit met een fantastische trap. Falcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HK White Cats - Qingdao United 1:1

90e minuut.
Venczel rent richting de bal. Venczel passt de bal met de wreef. Daar is Cheuk Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Sebastian David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Qingdao United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK White Cats 74%, Qingdao United 26%.
HK White Cats - Qingdao United 1:2