Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vancouver Seagulls qi
Normal Tactiek N
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 27.9
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Chor Fung met een harde bal richting middenveld. Chun Nam kopt de bal weg. Wing Lun heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vancouver Seagulls - qi 0:1

25e minuut.
Wing Lun rent richting de bal. Deshuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshuai speelt de bal door. Tsz Fung rent richting de bal. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ... Chor Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ho Man met een sublieme pass. Wing Lun is nu in balbezit. Wing Lun passt de bal met de wreef. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vancouver Seagulls - qi 0:2

30e minuut.
Tsz Kwan probeert naar een medespeler te passen. Chun Hung rent richting de bal. Ho Man tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ho Man krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Deshuai passt de bal zonder na te denken. Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Man geeft een lange en hoge pass. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Deshuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Nam speelt de bal door. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Siu Kwan de bal. Hiu Fung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siu Kwan. Siu Kwan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Chor Fung trapt de bal weg. Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Man passt de bal met de wreef. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chor Fung bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ho Man met een sublieme pass. Chun Nam is nu in balbezit. Chun Nam passt de bal met de wreef. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap. Chor Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vancouver Seagulls 70%, qi 30%.
Vancouver Seagulls - qi 0:2

88e minuut.
Da Costa met de inworp. Deshuai rent richting de bal. Deshuai met een sublieme pass. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap. Chor Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Doeltrap. Chor Fung met een harde bal richting middenveld. Ho Man kopt de bal weg. Tsz Fung rent richting de bal. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vancouver Seagulls 69%, qi 31%.
Vancouver Seagulls - qi 0:2