Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BangaliTate FC On Cue
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Yiu Chi trapt de bal weg. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Ondračka met een sublieme pass. Vergori is nu in balbezit. Vergori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Agapov kopt de bal weg. Daar is Vodník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kung Pok is nu in balbezit. Kung Pok draait met de bal, schiet en ... Yiu Chi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BangaliTate FC - On Cue 1:0

29e minuut.
Ondračka verovert de bal door een tackle van achteren. Volpi is nu in balbezit. Volpi speelt de bal door. Vergori heeft problemen om de bal te vangen. Vergori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BangaliTate FC 45%, On Cue 55%.
BangaliTate FC - On Cue 1:0

49e minuut.
Chik Shing geeft de bal voor. Inworp. Katsougris met een snelle inworp. Volpi rent richting de bal. Volpi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pečinka geeft een lange en hoge pass. Daar is Ying Wai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsougris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Volpi de bal. Volpi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Julian is nu in balbezit. Julian geeft een hoge lob. Vergori is nu in balbezit. Vergori draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tik Ka de bal onder controle te krijgen. Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Julian geeft een lange en hoge pass. Katsougris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Wai begaat een overtreding. Ying Wai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BangaliTate FC 61%, On Cue 39%.
BangaliTate FC - On Cue 1:0