Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kitchee Crows ArgentinaNational
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.9
redelijk Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Kin Tong rent richting de bal. Kin Tong probeert naar een medespeler te passen. Yiu Lun is nu in balbezit. Yiu Lun geeft de bal voor. Ka Lok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hei Lok speelt de bal door. Hong Lam speelt de bal door. Yiu Lun speelt de bal door. Ka Lok rent richting de bal. Ka Lok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Crows - ArgentinaNational 0:1

10e minuut.
Marcio Gabriel geeft een lange en hoge pass. Yang kopt de bal weg. Klungelig pakt Yiu Lun de bal. Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pei Tak speelt de bal door. Kai Chung rent richting de bal. Kai Chung passt de bal met de wreef. Yang rent richting de bal. Yang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kin Wai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ka Wa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kai Chung de bal. Kai Chung passt de bal in één keer door. Yang is nu in balbezit. Yang haalt uit met een fantastische trap. Kin Wai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kitchee Crows - ArgentinaNational 1:1

17e minuut.
Ka Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ka Wa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ka Wa met een snel genomen vrije trap. Ka Lok springt en kopt de bal. King Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung met een sublieme pass. Klungelig pakt Yang de bal. Yang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Crows - ArgentinaNational 2:1

34e minuut.
Marcio Gabriel geeft een lange en hoge pass. Daar is Ka Wa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Wa passt de bal zonder na te denken. Yang rent richting de bal. Yang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wisdom Fofo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wing Chun met de inworp. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Crows 49%, ArgentinaNational 51%.
Kitchee Crows - ArgentinaNational 2:1

54e minuut.
Wing Lun is nu in balbezit. Wisdom Fofo onderschept slim de pass. Wisdom Fofo probeert naar een medespeler te passen. Yang is nu in balbezit. Yang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kin Wai met een harde bal richting middenveld. Yiu Lun heeft problemen om de bal te vangen. Hiu Kong met een sublieme pass. Yang rent richting de bal. Yang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yiu Lun met een sublieme pass. Chi Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Man passt de bal zonder na te denken. Ka Lok rent richting de bal. Ka Lok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kitchee Crows - ArgentinaNational 2:2

86e minuut.
Kam Fong kopt de bal weg. Inworp. Wing Chun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Crows 49%, ArgentinaNational 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kitchee Crows - ArgentinaNational 2:2