Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qingdao United hypebeast
343mio Tactiek 523
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.6 gemiddelde waardering 37.5
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Januszczak komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Stocki rent richting de bal. Stocki geeft de bal voor. Cuihua kopt de bal weg. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel draait met de bal, schiet en ... Falcón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - hypebeast 0:1

26e minuut.
Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman onderschept slim de pass. Gherman geeft een lange en hoge pass. Spiegel kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Inworp. Posanow met de inworp. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti passt de bal zonder na te denken. Ropśnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Figino bereikt de bal nog maar net als eerste. Figino geeft de bal voor. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Borbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély passt de bal met de wreef. Sznaucner heeft problemen om de bal te vangen. Venczel rent richting de bal. Venczel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qingdao United 45%, hypebeast 55%.
Qingdao United - hypebeast 0:1

51e minuut.
Garbień is nu in balbezit. Garbień passt de bal in één keer door. Novrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Machetti verovert de bal door een tackle van achteren. Machetti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ropśnik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurpiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borbély geeft de bal voor. Cheuk Fung springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wąsik is nu in balbezit. Wąsik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Januszczak de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Qingdao United - hypebeast 1:1

59e minuut.
Gherman rent richting de bal. Ducret onderschept slim de pass. Ducret speelt de bal door. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Posanow geeft de bal voor. Klungelig pakt Novrianto de bal. Novrianto speelt de bal door. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Fauvel komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Januszczak met een harde bal richting middenveld. Posanow kopt de bal weg. Stocki rent richting de bal. Fauvel onderschept slim de pass. Fauvel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Novrianto geeft een lange en hoge pass. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fauvel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Figino speelt de bal door. Ducret is nu in balbezit. Daar is Ducret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Gherman is nu in balbezit. Gherman geeft de bal voor. Stocki rent richting de bal. Stocki geeft de bal voor. Cheuk Fung maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Garbień kopt de bal weg. Venczel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ropśnik begaat een overtreding. Ropśnik krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Borbély de bal onder controle te krijgen. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki passt de bal met de wreef. Ducret is nu in balbezit. Ducret haalt uit met een fantastische trap. Januszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Figino geeft de bal voor. Ducret kopt de bal weg. Wąsik probeert de bal met de borst te controleren. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel. Januszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ducret heeft problemen om de bal te vangen. Ducret draait met de bal, schiet en ... Januszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - hypebeast 2:1

87e minuut.
Cuihua rent richting de bal. Cuihua geeft een hoge lob. Ducret heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Januszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qingdao United - hypebeast 3:1

88e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ropśnik de bal. Borbély rent richting de bal. Borbély haalt uit met een fantastische trap. Januszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qingdao United 30%, hypebeast 70%.
Qingdao United - hypebeast 3:1