Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yip United Vancouver Seagulls
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


10e minuut.
Kam Tai rent richting de bal. Tsz Kwan rent richting de bal. Tsz Kwan passt de bal in één keer door. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wai Ho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Pun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sebastiansson probeert naar een medespeler te passen. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yip United 49%, Vancouver Seagulls 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yip United - Vancouver Seagulls 0:0

62e minuut.
Deshuai is nu in balbezit. Kam Tai verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Tai speelt de bal door. Pengfei rent richting de bal. Pengfei haalt uit met een fantastische trap. Chor Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Da Costa passt de bal met de wreef. Daar is Deshuai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sebastiansson met een sublieme pass. Pengfei rent richting de bal. Pengfei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yip United 30%, Vancouver Seagulls 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yip United - Vancouver Seagulls 0:0