Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:25
  • Competitiewedstrijd: 1st Division
  • Stadion: qi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
qi FC Butch
N Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 23.9
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Ho Man rent richting de bal. Ho Man passt de bal in één keer door. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung schiet op doel. Tsz Leung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - FC Butch 1:0

21e minuut.
Hon Wang speelt de bal door. Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Man passt de bal met de wreef. Hon Pan probeert naar een medespeler te passen. Ho Man geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang passt de bal in één keer door. Wing Lun is nu in balbezit. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Chun Nam geeft een hoge lob. Hon Pan probeert de bal aan de voet te houden. Kwok On probeert naar een medespeler te passen. Turkal is nu in balbezit. Turkal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hon Pan met de inworp. Ho Man rent richting de bal. Lin rent richting de bal. Ho Man verovert de bal door een tackle van achteren. Ho Man geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hon Pan kopt de bal weg. Klungelig pakt Wing Lun de bal. Kwok On tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwok On krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kwok On met een sublieme pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin passt de bal in één keer door. Turkal rent richting de bal. Turkal haalt uit met een fantastische trap. Ting Hei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qi 32%, FC Butch 68%.
qi - FC Butch 1:0

47e minuut.
Chun Nam met een sublieme pass. Kwun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wing Lun krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Tsz Fung rent richting de bal. Ostrev verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San is nu in balbezit. Wing Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Lun haalt uit met een fantastische trap. Tsz Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hon Pan met een snelle inworp. Wing Lun rent richting de bal. Wing Lun passt de bal in één keer door. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam onderschept slim de pass. Chun Nam probeert naar een medespeler te passen. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - FC Butch 2:0

75e minuut.
Wing Lun probeert naar een medespeler te passen. Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Man geeft de bal voor. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun draait met de bal, schiet en ... Tsz Leung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ostrev rent richting de bal. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang passt de bal in één keer door. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qi 43%, FC Butch 57%.
qi - FC Butch 2:0