Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:25
  • Competitiewedstrijd: 1st Division
  • Stadion: qi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
qi The trollers
N Tactiek trollers
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 38.5
matig Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Węglocki verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Fung rent richting de bal. van Hoye rent richting de bal. Tsz Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Fung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fuliang onderschept slim de pass. Geddes rent richting de bal. Geddes probeert naar een medespeler te passen. Martz is nu in balbezit. Martz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - The trollers 0:1

23e minuut.
Xu is nu in balbezit. Martz onderschept slim de pass. Martz met een sublieme pass. Flessas is nu in balbezit. Flessas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martz rent richting de bal. Martz draait met de bal, schiet en ... Ting Hei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - The trollers 0:2

27e minuut.
Geddes passt de bal met de wreef. Siu Kwan onderschept slim de pass. Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz verovert de bal door een tackle van achteren. Martz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Flessas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flessas passt de bal met de wreef. Fuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kam Yuen verovert de bal door een tackle van achteren. Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fuliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuliang geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Hiu Fai is nu in balbezit. Inworp. Hiu Fai met de inworp. Flessas is nu in balbezit. Flessas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Flessas kan de bal niet met de borst controleren. Fuliang is nu in balbezit. Fuliang met een sublieme pass. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - The trollers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qi 64%, The trollers 36%.
qi - The trollers 0:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geddes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuliang geeft een lange en hoge pass. Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - The trollers 0:4

55e minuut.
Fuliang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Flessas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flessas speelt de bal door. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye geeft een hoge lob. Ting Hei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martz is nu in balbezit. Martz draait met de bal, schiet en ... Ting Hei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - The trollers 0:5

58e minuut.
Hon Pan met een snelle inworp. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun draait met de bal, schiet en ... Tsz Fung maakt een snoekduik en kopt de bal. Amigão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - The trollers 1:5

65e minuut.
van Hoye speelt de bal door. Klungelig pakt Węglocki de bal. van Hoye geeft de bal voor. Martz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - The trollers 1:6

70e minuut.
Hiu Fai is nu in balbezit. Flessas is nu in balbezit. Flessas probeert naar een medespeler te passen. Martz rent richting de bal. Martz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
qi - The trollers 1:7

71e minuut.
Wing Lun speelt de bal door. Daar is Tsz Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martz is nu in balbezit. Wing Lun onderschept slim de pass. Wing Lun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
qi - The trollers 2:7

73e minuut.
Geddes speelt de bal door. Chun Nam speelt de bal door. Siu Kwan is nu in balbezit. Martz is nu in balbezit. Martz draait met de bal, schiet en ... Ting Hei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. Ho Man onderschept slim de pass. Ho Man probeert naar een medespeler te passen. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Doeltrap. Aufdenblatten komt het veld opgelopen. Yiu Cheuk komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Illanes komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Martz passt de bal met de wreef. Fuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuliang passt de bal zonder na te denken. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz haalt uit met een fantastische trap. Ting Hei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Geddes rent richting de bal. Geddes geeft de bal voor. Daar is Xu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz draait met de bal, schiet en ... Ting Hei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qi 61%, The trollers 39%.
qi - The trollers 2:7