Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yip United Qingdao United
Normal Tactiek 343mio
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 42.4
slecht Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Kurpiewski speelt de bal door. Borbély met een sublieme pass. Kam Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kam Chiu onderschept slim de pass. Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. Ducret kopt de bal weg. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kam Chiu. Venczel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borbély zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ducret de bal. Ducret haalt uit met een fantastische trap. Wai Tung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cuihua neemt de hoekschop. Wai Tung met een sublieme pass. Inworp. Machetti met een snelle inworp. Cuihua geeft de bal voor. Wai Tung bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuihua zal de hoekschop nemen. Kam Chiu kan de bal niet met de borst controleren. Ducret rent richting de bal. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yip United - Qingdao United 0:1

22e minuut.
Ducret passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung heeft problemen om de bal te vangen. Kam Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Fung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kam Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Chiu probeert naar een medespeler te passen. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski met een sublieme pass. Venczel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cuihua geeft een hoge lob. Cheuk Fung rent richting de bal. Kajdana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cheuk Fung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheuk Fung kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wai Tung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yip United - Qingdao United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yip United 74%, Qingdao United 26%.
yip United - Qingdao United 0:2

46e minuut.
Kam Fung met een sublieme pass. Venczel rent richting de bal. Venczel passt de bal in één keer door. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Machetti geeft een lange en hoge pass. Kurpiewski kopt de bal weg. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Tai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kam Chiu kopt de bal weg. Kam Fung heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel. Wai Tung maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kam Chiu controleert de bal met de borst. Kurpiewski speelt de bal door. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
yip United - Qingdao United 0:3

61e minuut.
Kam Tai met een sublieme pass. Klungelig pakt Chun Hei de bal. Kam Tai is nu in balbezit. Cheuk Fung onderschept slim de pass. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ducret is nu in balbezit. Ducret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yip United - Qingdao United 0:4

66e minuut.
Pengfei kopt de bal weg. Borbély met een sublieme pass. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung schiet op doel. Wai Tung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Chun Hei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień met een sublieme pass. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Wai Tung bokst de bal weg.

78e minuut.
Venczel onderschept slim de pass. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yip United - Qingdao United 0:5

81e minuut.
Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venczel raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Venczel neemt zijn aanloop. Wai Tung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Borbély is nu in balbezit. Borbély speelt de bal door. Venczel rent richting de bal. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yip United 73%, Qingdao United 27%.
yip United - Qingdao United 0:5