Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hypebeast On Cue
523 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 27.5
good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sznaucner is nu in balbezit. Volpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpi passt de bal met de wreef. Vergori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Ondračka verovert de bal door een tackle van achteren. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Novrianto probeert naar een medespeler te passen. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel draait met de bal, schiet en ... Yiu Chi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Inworp. Januszczak komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Ondračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Novrianto verovert de bal door een tackle van achteren. Novrianto speelt de bal door. Daar is Spiegel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiegel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ropśnik speelt de bal door. Spiegel rent richting de bal. Spiegel passt de bal zonder na te denken. Bakti is nu in balbezit. Bakti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Babiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katsougris is nu in balbezit. Katsougris passt de bal zonder na te denken. Vergori is nu in balbezit. Vergori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bakti rent richting de bal. Bakti passt de bal met de wreef. Spiegel heeft problemen om de bal te vangen. Bakti is nu in balbezit. Bakti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yiu Chi trapt de bal weg. Gherman kopt de bal weg. Daar is Chunghui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - On Cue 1:0

45e minuut.
Katsougris probeert naar een medespeler te passen. Gherman is nu in balbezit. Gherman passt de bal met de wreef. Spiegel rent richting de bal. Spiegel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - On Cue 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hypebeast 44%, On Cue 56%.
hypebeast - On Cue 2:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Agapov de bal onder controle te krijgen. Ropśnik rent richting de bal. Gaudenz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ropśnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakti komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Gaudenz de bal. Bakti is nu in balbezit. Bakti probeert naar een medespeler te passen. Spiegel rent richting de bal. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - On Cue 3:0

60e minuut.
Gherman speelt de bal door. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sawa de bal onder controle te krijgen. Yiu Chi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - On Cue 4:0

64e minuut.
Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherman geeft een hoge lob. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - On Cue 5:0

67e minuut.
Doeltrap. Fauvel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Volpi is nu in balbezit. Ropśnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Volpi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Volpi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Januszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - On Cue 5:1

77e minuut.
Babiak met een sublieme pass. Chunghui is nu in balbezit. Chunghui passt de bal in één keer door. Babiak is nu in balbezit. Babiak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Gaudenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fauvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudenz begaat een overtreding. Gaudenz krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Gherman speelt de bal door. Ropśnik kan de bal niet met de borst controleren. Ropśnik passt de bal zonder na te denken. Gherman is nu in balbezit. Gherman geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - On Cue 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hypebeast 41%, On Cue 59%.
hypebeast - On Cue 6:1