Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Elephants JD TEAM
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 25.5
matig Schieten matig
hopeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Yee Yung speelt de bal door. Gülselam rent richting de bal. Gülselam met een sublieme pass. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Gülselam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wing Kin de bal. Wing Kin passt de bal met de wreef. Gang is nu in balbezit. Gang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Siu Kei onderschept slim de pass. Siu Kei passt de bal met de wreef. Tat Kong is nu in balbezit. Tat Kong draait met de bal, schiet en ... Chi Lun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - JD TEAM 0:1

10e minuut.
Ting Fung passt de bal in één keer door. Min Tong geeft een hoge lob. Wing Kei kopt de bal weg. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wing Kin rent richting de bal. Kwiatek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek probeert naar een medespeler te passen. Siu Kei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chi Lun trapt de bal weg van het doel. Wai Kit kopt de bal weg. Junsheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohemian Elephants - JD TEAM 1:1

16e minuut.
Junsheng geeft een lange en hoge pass. Wing Kin rent richting de bal. Kwiatek maakt een afschuwelijke overtreding. Kwiatek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Wing Kin is nu in balbezit. Junsheng onderschept slim de pass. Junsheng passt de bal in één keer door. Tat Kong is nu in balbezit. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Wing Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek passt de bal met de wreef. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ting Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Fung geeft een hoge lob. Tat Kong kopt de bal weg. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Siu Kei probeert naar een medespeler te passen. Forest rent richting de bal. Forest draait met de bal, schiet en ... Tat Kong is nu in balbezit. Tat Kong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - JD TEAM 1:2

35e minuut.
Ting Fung onderschept slim de pass. Ting Fung passt de bal met de wreef. Chi Ming rent richting de bal. Tat Kong onderschept slim de pass. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Siu Kei is nu in balbezit. Siu Kei speelt de bal door. Forest rent richting de bal. Forest draait met de bal, schiet en ... Chi Lun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - JD TEAM 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Elephants 68%, JD TEAM 32%.
Bohemian Elephants - JD TEAM 1:3

48e minuut.
Wing Sing geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lai Tung met een snelle inworp. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Chen probeert naar een medespeler te passen. Gang heeft problemen om de bal te vangen. Wai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - JD TEAM 2:3

54e minuut.
Wai Kit onderschept slim de pass. Siu Kei verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Kei speelt de bal door. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Junsheng speelt de bal door. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek geeft een lange en hoge pass. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Kong schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chi Lun trapt de bal weg van het doel. Kwiatek kopt de bal weg. Tat Kong is nu in balbezit. Tat Kong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - JD TEAM 2:4

83e minuut.
Min Tong geeft de bal voor. Junsheng geeft de bal voor. Chi Lun geeft een hoge lob. Junsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Junsheng geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Wai Kit rent richting de bal. Wai Kit passt de bal met de wreef. Gang is nu in balbezit. Gang haalt uit met een fantastische trap. Ka Wa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcio Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Elephants 47%, JD TEAM 53%.
Bohemian Elephants - JD TEAM 2:4