Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Phooey Fierce Bay
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 18
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Wing Hong is nu in balbezit. Ka Ho onderschept slim de pass. Ka Ho probeert naar een medespeler te passen. Deshuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshuai haalt uit met een fantastische trap. Wai Chuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Chin Pang rent richting de bal. Chi Hong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chin Pang. Chin Pang krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ming Leong rent richting de bal. On Cho rent richting de bal. Shu San tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shu San krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Wai Yeung geeft een hoge lob. On Cho is nu in balbezit. On Cho geeft een hoge lob. Chin Pang is nu in balbezit. Chin Pang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Wing Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimchua rent richting de bal. Kimchua speelt de bal door. On Cho rent richting de bal. On Cho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Eric bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric geeft de bal voor. Chi Hong heeft problemen om de bal te vangen. On Cho bereikt de bal nog maar net als eerste. On Cho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Shu San rent richting de bal. Eric onderschept slim de pass. Eric probeert naar een medespeler te passen. Chin Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Pang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kimchua met een sublieme pass. Eric rent richting de bal. Ming Leong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ming Leong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Phooey 35%, Fierce Bay 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong Phooey - Fierce Bay 0:0

73e minuut.
Ming Leong verovert de bal door een tackle van achteren. Ming Leong geeft een lange en hoge pass. Shu San heeft problemen om de bal te vangen. Kimchua probeert naar een medespeler te passen. Eric geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ka Fai geeft een hoge lob. Chi Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yiu passt de bal in één keer door. On Cho is nu in balbezit. On Cho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Phooey - Fierce Bay 1:0

86e minuut.
Tak Sum passt de bal zonder na te denken. Kimchua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimchua passt de bal in één keer door. On Cho is nu in balbezit. On Cho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kin Pong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kam Yuen verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Yuen speelt de bal door. On Cho rent richting de bal. Chin Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Pang draait met de bal, schiet en ... Kin Pong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Phooey 32%, Fierce Bay 68%.
Hong Kong Phooey - Fierce Bay 1:0