Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Eagles Gallant Pandas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kai Chung met een sublieme pass. Yip Tat is nu in balbezit. Lai Hin is nu in balbezit. Lai Hin haalt uit met een fantastische trap. Xiaoyang probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jinghuang komt het veld opgelopen. Wing Lok met een snelle inworp. Yip Tat met een sublieme pass. Ting Fung heeft problemen om de bal te vangen. Ting Fung schiet op doel. Siu Ki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Lai Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hin passt de bal met de wreef. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. Man Kit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Eagles - Gallant Pandas 0:1

29e minuut.
Kok Wai geeft de bal voor. Yip Tat is nu in balbezit. Yiu Hung is nu in balbezit. Lai Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hin haalt uit met een fantastische trap. Man Kit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Eagles - Gallant Pandas 0:2

31e minuut.
Ka Lok geeft een hoge lob. Kin Keung heeft problemen om de bal te vangen. Kin Keung passt de bal zonder na te denken. Lai Hin is nu in balbezit. Lai Hin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Jinghuang speelt de bal door. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung passt de bal in één keer door. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yip Tat kopt de bal weg. Ting Fung probeert de bal aan de voet te houden. Zhengchuang is nu in balbezit. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kin Fung met een snelle inworp. Yip Tat geeft de bal voor. Shu San kopt de bal weg. Ting Fung rent richting de bal. Ting Fung draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ting Fung is nu in balbezit. Pengfei rent richting de bal. Zhengchuang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhengchuang krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Yip Tat de bal. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung passt de bal in één keer door. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Jinghuang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ching Shun komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Eagles 58%, Gallant Pandas 42%.
Stokes Eagles - Gallant Pandas 0:2

49e minuut.
Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang geeft een lange en hoge pass. Ting Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Fung schiet op doel. Siu Ki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kam Chiu geeft de bal voor. Zhengchuang probeert naar een medespeler te passen. Tak Sum rent richting de bal. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang speelt de bal door. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung schiet op doel. Siu Ki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Eagles - Gallant Pandas 1:2

74e minuut.
Ting Fung is nu in balbezit. Kok Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang schiet op doel. Siu Ki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stokes Eagles - Gallant Pandas 2:2

85e minuut.
Zhengchuang passt de bal in één keer door. Chi Fai is nu in balbezit. Chi Fai geeft een hoge lob. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Eagles 42%, Gallant Pandas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Eagles - Gallant Pandas 2:2