Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Burst Eastern Falcons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ka Lok is nu in balbezit. Kam Leung onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chun Pong. Chun Pong krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Shun Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kit onderschept slim de pass. Met opzet legt Matthew On Wing zijn tegenspeler op de grond. Matthew On Wing krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hon Hing geeft een lange en hoge pass. Chi Yung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yung geeft een hoge lob. Daar is Kam Leung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Leung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Siu Chee geeft een lange en hoge pass. Kam Leung is nu in balbezit. Tsz Fung is nu in balbezit. Kam Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Leung haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Daar is Wing Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Ho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tat Mo de bal. Kam Leung rent richting de bal. Kam Leung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Burst - Eastern Falcons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Burst 47%, Eastern Falcons 53%.
Club Burst - Eastern Falcons 1:0

51e minuut.
Chun Pong is nu in balbezit. Chun Pong passt de bal met de wreef. Yiu Cheuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthew On Wing rent richting de bal. Matthew On Wing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tat Mo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wing Kit met de inworp. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung geeft een lange en hoge pass. Lai Hin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Chi Yung met een sublieme pass. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung passt de bal in één keer door. Kam Leung is nu in balbezit. Kam Leung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wing Ho kopt de bal weg. Chun Pong is nu in balbezit. Tsz Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Leung rent richting de bal. Kam Leung draait met de bal, schiet en ... Lai Hin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hiu Fung speelt de bal door. Tsz Fung kopt de bal weg. Kam Leung is nu in balbezit. Kam Leung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Burst - Eastern Falcons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Burst 24%, Eastern Falcons 76%.
Club Burst - Eastern Falcons 2:0