Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Rangers FC Turtles
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Chi Kui is nu in balbezit. Cheuk Cheung is nu in balbezit. Met opzet legt Chi Kui zijn tegenspeler op de grond. Chi Kui is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Tsz Kin is nu in balbezit. Cheuk Cheung onderschept slim de pass. Cheuk Cheung probeert naar een medespeler te passen. Siu Kwan rent richting de bal. Siu Kwan draait met de bal, schiet en ... Chun Wah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Cheuk Cheung passt de bal met de wreef. Wai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hong passt de bal met de wreef. Siu Kwan rent richting de bal. Siu Kwan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Junsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu San verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San probeert naar een medespeler te passen. Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chun Kit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Rangers - FC Turtles 1:0

32e minuut.
Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung passt de bal met de wreef. Hon Ho heeft problemen om de bal te vangen. Hon Ho schiet op doel. Yiu Chi kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Chi Ho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Hong. Chi Ho raakt geblesseerd tijdens het duel. Barney met een snel genomen vrije trap. Hon Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Ho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Rangers - FC Turtles 2:0

44e minuut.
Klungelig pakt Siu Kwan de bal. Siu Kwan draait met de bal, schiet en ... Daar is Da Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Costa onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Rangers - FC Turtles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Rangers 54%, FC Turtles 46%.
Rude Rangers - FC Turtles 2:1

47e minuut.
Cheuk Cheung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngo Hin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheuk Cheung. Ngo Hin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ngo Hin kan niet meer verder spelen. On Cho komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Yiu Hung is nu in balbezit. Tsz Kin rent richting de bal. Tsz Kin probeert naar een medespeler te passen. Hon Ho rent richting de bal. Hon Ho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tsz Kin probeert naar een medespeler te passen. Yiu Chi rent richting de bal. Hon Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Ho haalt uit met een fantastische trap. Chun Kit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Rangers - FC Turtles 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Rangers 53%, FC Turtles 47%.
Rude Rangers - FC Turtles 3:1