Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JD TEAM Stokes Kingz
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten hopeloos
matig Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Tak Sum passt de bal met de wreef. Sai Ho is nu in balbezit. Sai Ho passt de bal met de wreef. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JD TEAM - Stokes Kingz 0:1

4e minuut.
Sai Ho speelt de bal door. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Kong verovert de bal door een tackle van achteren. Tat Kong schiet op doel. Kwok Leung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kai Chung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ka Wa de bal. Kwok Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Fai draait met de bal, schiet en ... Ka Wa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Tat Kong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King Wah is nu in balbezit. Tat Kong verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JD TEAM - Stokes Kingz 1:1

33e minuut.
Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Sing geeft een hoge lob. Gülselam is nu in balbezit. Gülselam schiet op doel. Kwok Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Kwok Keung de bal. Kwiatek is nu in balbezit. Kwiatek met een sublieme pass. Tat Kong is nu in balbezit. Tat Kong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JD TEAM - Stokes Kingz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JD TEAM 62%, Stokes Kingz 38%.
JD TEAM - Stokes Kingz 2:1

66e minuut.
Klungelig pakt Tat Kong de bal. Kwok Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kei verovert de bal door een tackle van achteren. Tat Kong is nu in balbezit. Tat Kong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JD TEAM - Stokes Kingz 3:1

81e minuut.
Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Kong is nu in balbezit. Kwiatek rent richting de bal. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong draait met de bal, schiet en ... Kwok Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JD TEAM 45%, Stokes Kingz 55%.
JD TEAM - Stokes Kingz 3:1