Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Bay JD TEAM
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Chi Kui geeft een hoge lob. Ka Ho kopt de bal weg. Tak Sum geeft de bal voor. Deshuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshuai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Junsheng is nu in balbezit. Junsheng geeft een hoge lob. Ting Fung speelt de bal door. Tat Kong heeft problemen om de bal te vangen. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest is nu in balbezit. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap. Kin Pong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - JD TEAM 0:1

24e minuut.
Forest geeft een lange en hoge pass. Kwiatek maakt een snoekduik en kopt de bal. Tat Kong is nu in balbezit. Tat Kong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - JD TEAM 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bay 60%, JD TEAM 40%.
Fierce Bay - JD TEAM 0:2

47e minuut.
Siu Kei onderschept slim de pass. Siu Kei speelt de bal door. Ting Fung geeft een hoge lob. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - JD TEAM 0:3

49e minuut.
Ka Ho controleert de bal met de borst. Siu Kei is nu in balbezit. Siu Kei met een sublieme pass. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kwiatek is nu in balbezit. Tat Kong is nu in balbezit. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek schiet op doel. Kin Pong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - JD TEAM 0:4

66e minuut.
Junsheng is nu in balbezit. Yat Hoi begaat een overtreding. Junsheng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Junsheng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Forest is nu in balbezit. Forest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - JD TEAM 0:5

71e minuut.
Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kei rent richting de bal. Ka Ho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ka Ho krijgt een gele kaart. Siu Kei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siu Kei met een snel genomen vrije trap. Daar is Ka Yiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tat Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tat Kong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bay 52%, JD TEAM 48%.
Fierce Bay - JD TEAM 0:5