Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ThreeKingdom Sokker Seraphinang
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten poor
weak Passen average
average Verdedigen poor


8e minuut.
Moses is nu in balbezit. Moses passt de bal met de wreef. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ... Man Kwong kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doroftei kopt de bal weg. Siu Tung probeert de bal aan de voet te houden. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses is nu in balbezit. Moses draait met de bal, schiet en ... Wai Leung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ThreeKingdom Sokker - Seraphinang 1:0

17e minuut.
Siu Tung met een sublieme pass. Klungelig pakt Man Kwong de bal. Siu Tung rent richting de bal. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Man Kwong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siu Yuen met een snelle inworp. Hon Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Hing met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siu Yuen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hon Hing probeert naar een medespeler te passen. Moses rent richting de bal. Moses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hok Yuen met de inworp. Yunlong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsz Kin. Tsz Kin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThreeKingdom Sokker 34%, Seraphinang 66%.
ThreeKingdom Sokker - Seraphinang 1:0

48e minuut.
Lawrence rent richting de bal. Lawrence passt de bal zonder na te denken. Moses rent richting de bal. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei draait met de bal, schiet en ... Wai Leung bokst de bal weg. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence schiet op doel. Wai Leung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThreeKingdom Sokker - Seraphinang 2:0

55e minuut.
Daar is Chun Shun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kin Wing onderschept slim de pass. Kin Wing haalt uit met een fantastische trap. Yee Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Wah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Mazaka geeft een lange en hoge pass. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunlong maakt een afschuwelijke overtreding. Yunlong is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Man Kwong kopt de bal weg. Tsz Kwan heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Kwan speelt de bal door. Moses is nu in balbezit. Moses schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doroftei verovert de bal door een tackle van achteren. Doroftei geeft de bal voor. Daar is Chik Shing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moses rent richting de bal. Moses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Man Kwong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Hon Hing speelt de bal door. Daar is Hok Yuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence draait met de bal, schiet en ... Wing Lok probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lawrence onderschept slim de pass. Doroftei heeft problemen om de bal te vangen. Doroftei probeert naar een medespeler te passen. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses draait met de bal, schiet en ... Wai Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wing Lok de bal. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThreeKingdom Sokker 39%, Seraphinang 61%.
ThreeKingdom Sokker - Seraphinang 2:0