Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shimizu Athletic Anvils
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Yee Yung passt de bal zonder na te denken. Hong Kiu met een sublieme pass. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tim Sik onderschept slim de pass. Tim Sik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kin Wah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hong Kiu met een snelle inworp. Ming Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Kong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chun Hung geeft een hoge lob. Marcio Gabriel probeert de bal aan de voet te houden. Man Ki rent richting de bal. Tim Sik is nu in balbezit. Tim Sik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimizu - Athletic Anvils 0:1

24e minuut.
Hong Kiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Wing Ho de bal. Chi Man tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chi Man krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tim Sik is nu in balbezit. Yuchen heeft problemen om de bal te vangen. Pengfei met een sublieme pass. Tim Sik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tim Sik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimizu 48%, Athletic Anvils 52%.
Shimizu - Athletic Anvils 0:1

46e minuut.
Pengfei passt de bal in één keer door. Kin Wah rent richting de bal. Kin Wah met een sublieme pass. Tim Sik is nu in balbezit. Tim Sik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
James met een harde bal richting middenveld. Chi Man heeft problemen om de bal te vangen. Tim Sik speelt de bal door. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ka Yu passt de bal zonder na te denken. Chun Hung rent richting de bal. Chun Hung passt de bal zonder na te denken. Ka Yu is nu in balbezit. Ka Yu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chun Hung zal de hoekschop nemen. Kin Wah met een sublieme pass. Daar is Yuchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hong Lim probeert de bal aan de voet te houden. Man Ki is nu in balbezit. Chun Hung begaat een overtreding. Chun Hung krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimizu 47%, Athletic Anvils 53%.
Shimizu - Athletic Anvils 0:1