Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Anvils Make America Great Again!
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ka Yu is nu in balbezit. Min onderschept slim de pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Yin onderschept slim de pass. Ho Yin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Anvils - Make America Great Again! 0:1

5e minuut.
Wai Kit is nu in balbezit. Chun Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Hong Lim rent richting de bal. Chun Nam rent richting de bal. Chun Nam geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Anvils - Make America Great Again! 0:2

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Min zal de hoekschop nemen. Chun Nam rent richting de bal. Chun Nam schiet op doel. Chi Wing werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cheuk Cheung passt de bal met de wreef. Yaw rent richting de bal. Yaw speelt de bal door. Ying Wai is nu in balbezit. Ying Wai draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Western Anvils - Make America Great Again! 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Anvils 54%, Make America Great Again! 46%.
Western Anvils - Make America Great Again! 1:2

49e minuut.
Min verovert de bal door een tackle van achteren. Min geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barney de bal. Ho Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Yin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ying Wai heeft problemen om de bal te vangen. Ying Wai passt de bal in één keer door. Yaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Wai is nu in balbezit. Ying Wai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kok Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Lun speelt de bal door. Ho Yin controleert de bal met de borst. Ho Yin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kok Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kit passt de bal in één keer door. Ying Wai rent richting de bal. Ying Wai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Yee Yung geeft de bal voor. Cheuk Cheung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Yaw moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yaw schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Cheuk Cheung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheuk Cheung met een snel genomen vrije trap. Daar is Deshuai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong Lim is nu in balbezit. Ho Yin rent richting de bal. Ho Yin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Anvils 49%, Make America Great Again! 51%.
Western Anvils - Make America Great Again! 1:2