Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Anvils Magic Suburbs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Hiu Fung met een sublieme pass. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit passt de bal met de wreef. Guoji is nu in balbezit. Guoji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Anvils - Magic Suburbs 0:1

8e minuut.
Yip Tat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip Tat passt de bal zonder na te denken. Chen rent richting de bal. Nga Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Nga Lok draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nga Lok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kin Wing komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Chung Ting met een harde bal richting middenveld. Bong Chul kopt de bal weg. Klungelig pakt Chi Yung de bal. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kai Hong heeft problemen om de bal te vangen. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit passt de bal in één keer door. Guoji is nu in balbezit. Guoji draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Yue Hung onderschept slim de pass. Yue Hung geeft een hoge lob. Man Tik kan de bal niet met de borst controleren. Chik Shing rent richting de bal. Chik Shing geeft een hoge lob. Ka Wa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Yip Tat kopt de bal weg. Daar is Yee Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wen is nu in balbezit. Yee Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Yee Hung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Siu Yuen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu Fung met de inworp. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Anvils 43%, Magic Suburbs 57%.
Club Anvils - Magic Suburbs 0:1

51e minuut.
Chik Shing met een sublieme pass. Bong Chul is nu in balbezit. Bong Chul geeft een hoge lob. Hiu Fung rent richting de bal. Hiu Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Chen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ka Fai rent richting de bal. Yee Hung onderschept slim de pass. Yee Hung schiet op doel. Chung Ting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Anvils - Magic Suburbs 1:1

57e minuut.
Yip Tat passt de bal met de wreef. Zhiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wing Kit zijn tegenspeler op de grond. Wing Kit krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kin Wing is nu in balbezit. Chik Shing is nu in balbezit. Kin Wing onderschept slim de pass. Kin Wing geeft een lange en hoge pass. Ka Sing bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kai Hong neemt de hoekschop. Yip Tat maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kai Hong onderschept slim de pass. Kai Hong speelt de bal door. Ka Fai is nu in balbezit. Yee Hung onderschept slim de pass. Yee Hung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chen onderschept slim de pass. Yip Tat onderschept slim de pass. Yip Tat speelt de bal door. Yee Hung is nu in balbezit. Yee Hung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chik Shing is nu in balbezit. Kin Wing onderschept slim de pass. Kin Wing speelt de bal door. Yee Hung rent richting de bal. Yee Hung draait met de bal, schiet en ... Chung Ting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Wing Kit rent richting de bal. Yip Tat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wing Kit raakt geblesseerd tijdens het duel. Wing Kit kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ka Wa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Anvils - Magic Suburbs 1:2

90e minuut.
Man Tik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yue Hung met een snelle inworp. Kin Wing rent richting de bal. Kin Wing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Anvils - Magic Suburbs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Anvils 46%, Magic Suburbs 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Anvils - Magic Suburbs 2:2