Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Anvils Western Anvils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao geeft een lange en hoge pass. Ying Wai is nu in balbezit. Ying Wai draait met de bal, schiet en ... Ka Wa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Anvils - Western Anvils 0:1

16e minuut.
Barney geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kai Hong met een snelle inworp. Kin Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yue Hung met een snelle inworp. Kin Wing speelt de bal door. Yee Hung is nu in balbezit. Yee Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Anvils - Western Anvils 1:1

23e minuut.
Ying Wai heeft problemen om de bal te vangen. Kin Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Wing passt de bal zonder na te denken. Yee Hung is nu in balbezit. Yee Hung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Anvils - Western Anvils 2:1

30e minuut.
Ka Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Hung onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ka Yu. Ka Yu krijgt een gele kaart. Yee Hung raakt geblesseerd tijdens het duel. Kin Wing wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Yip Tat passt de bal in één keer door. Yue Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung geeft de bal voor. Yee Hung rent richting de bal. Yee Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Anvils - Western Anvils 3:1

37e minuut.
Daar is Ka Yu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kin Wing rent richting de bal. Kin Wing passt de bal zonder na te denken. Yee Hung heeft problemen om de bal te vangen. Yee Hung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Zhiyi met een sublieme pass. Kin Wing rent richting de bal. Kin Wing passt de bal met de wreef. Yee Hung is nu in balbezit. Yee Hung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Anvils 31%, Western Anvils 69%.
Club Anvils - Western Anvils 3:1

65e minuut.
Kok Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok Wai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kin Wing de bal. Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kwun Yin rent richting de bal. Kwun Yin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chi Yung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhao geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Anvils 47%, Western Anvils 53%.
Club Anvils - Western Anvils 3:1